Het concept van ONS Homemade is ontstaan uit een gezamenlijk liefde voor een gezonde levensstijl. Dit is voor veel mensen niet meer weg te denken, daarom zijn wij hier op in gesprongen.

Onze passie werd gedeeld, we maakten een plan, en we realiseerde onze droom in een mooi pand in de historische vesting van Hellevoetsluis.

Geen lichaam is hetzelfde, door de vele aanvragen van specifieke dieet wensen en leuke gesprekken die wij in de winkel met onze klanten voeren, wordt dit steeds meer bevestigd.

Wij zijn geen dieet goeroes, maar kunnen je met onze kennis en passie voor voeding wel goed adviseren. Ons motto is dan ook, doe vooral wat goed voelt voor jezelf, focus niet op wat je allemaal niet mag, maar juist naar wat wel mag.

Wij geloven namelijk dat de zoete trek ook gewoon in een gezonde levensstijl past.

En wij kunnen je helpen met het vinden van gezondere alternatieven.

Life is what you bake of it… Liefs Chantal & Alicia.

ONS blijft ONS maar dan met mij!

Met pijn in haar hart heeft Chantal wegens prive omstandigheden  besloten om met ingang van eind februari 2020 te stoppen met ONS Homemade.

Ik zal haar ontzettend missen, en ben haar enorm dankbaar voor alles wat wij tot nu toe samen hebben neer gezet. 

Jullie zullen haar vast nog wel eens tegenkomen in de winkel. het is tenslotte ook haar 'kindje' die ik met trots alleen voort ga zetten.


Life is what you bake of it... liefs Alicia