ONS Homemade is een origineel concept in de vesting van Hellevoetsluis. Bij ONS kan iedereen terecht die van lekker eten, shoppen en gezelligheid houdt.

Kom gezellig binnen voor een bakje koffie/thee met een heerlijk stukje homemade taart, reserveer een guilt free High Tea of neem je favoriete producten gewoon mee naar huis.

Wij maken gebruik van pure en verse ingrediënten, die tevens gluten en lactosevrij zijn en vrij van geraffineerde suikers.

Wij bieden ook bestellingen op maat en zakelijke arrangementen aan!

Voor meer informatie zie het kopje bestellingen of neem gerust contact met ons op!

Naast al het lekkers wat wij maken, verkopen wij ook hele leuke originele producten zoals verschillende pindakazen, kruiden, festival bottles, boho tiffin lunchboxen en meer!

Kortom, reden genoeg om een keer langs te komen bij ONS.

Volg ONS ook via social media en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuwe producten.

Life is what you bake of it…

Liefs,

Alicia

Let op! aangepaste openingstijden.

Met ingang van week 9 (28 februari) is de winkel elke week op vrijdag en zaterdag open. Tegen de zomertijd wordt er weer gekeken naar extra openingstijden.

Wil jij verzekerd zijn van je favoriete taart, bananenbrood, granola en andere lekkernijen? plaats je bestelling dan minimaal twee dagen van te voren.

Wil jij een zakelijke of prive bestelling op maat buiten de openingstijden plaatsen? neem contact met ONS op voor de mogelijkheden. Alles is bespreekbaar!

All day breakfast

Wie zegt dat ontbijten niet om 14.00 uur kan? Wij bepalen niet hoe laat jij uit je bed komt rollen!

Uitsluitend mogelijk op reservering!Kooc

Is jouw inspiratie een beetje zoek en ontbreekt het je aan tijd om na het sporten of een lange werkdag een lekkere en gezonde verse maaltijd op tafel te zetten?

Dan is Kooc de oplossing voor jou!High Tea

Bij ons geniet je tijdens de guiltfree high tea van zowel hartige als zoete hapjes.

Compleet gluten en lactose vrij, geen geraffineerde suikers en alles is homemade.